NATUREVO ESTE PARTENERUL TUTUROR FERMIERILOR PREGĂTIȚI SĂ ACCEPTE NOILE PROVOCĂRI TEHNOLOGICE GENERATE DE SCHIMBĂRILE CLIMATICE

Naturevo este o companie cu capital privat, integral romanesc, înființată în anul 1999.

Compania distribuie la nivel național inputuri pentru producția agricolă: îngrășăminte pentru sol, semințe, produse pentru protecția plantelor, fertilizanți foliari, bioregulatori etc. și asigură suportul tehnic pe tot parcursul vegetației. Distribuția produselor se face în paralel cu know-how-ul necesar.

 

Clienții sunt fermieri din toată țara (cultivatori), distribuitori locali, procesatori de produse agricole. Micii fermieri sunt deserviți fie prin magazinul propriu, fie prin intermediul magazinelor sau a distribuitorilor locali.

 

Naturevo identifică nevoile fermierilor din România, cărora le recomandă soluții de calitate sub marca tehnologiilor FLEXITECHagro pentru agricultură.
Naturevo sprijină fermierii pentru a obține producții mai mari, mai curate și produse de o calitate superioară, în condițiile menținerii și îmbunătățirii ecosistemelor. Compania asigură fermierilor sprijin în desfacerea produselor agricole către piețele interne și internaționale.

 

Naturevo oferă valoare adăugată produselor din portofoliu prin asigurarea consultanței pentru problemele fermierilor din toate zonele țării.

 

Naturevo contribuie la creșterea nivelului de trăi și asigură accesibilitate la cele mai noi informații în domeniul nutriției și protecției plantelor.

ŞTIAŢI CĂ NATUREVO:

NATUREVO a lansat ȋncă de la ȋnfiinţare, ȋn 1999 termenul de “agricultură inteligentă” când se referea la programele integrate pentru agricultură?

https://naturevo.ro/naturevo-inovatie/

NATUREVO a dezvoltat prima dată ȋn România programe şi/sau reţete pentru a mări rezistenţa culturilor la condiţiile schimbărilor climatice?

https://naturevo.ro/evo-clima/

NATUREVO a elaborat programe pentru culturi ecologice, pretabile pentru condiţiile din România?

https://naturevo.ro/product-category/produse-speciale/produse-ecologice/

NATUREVO a creat un pachet de fertilizanţi foliari speciali (gama EVO) care are un conţinut de 3-5 ori mai mare de microelemente asimilabile decât orice altă formulare şi conţin stimulatori naturali ?

https://naturevo.ro/product-category/produse-speciale/fertilizanti-foliari-speciali/

In centrul preocuparilor NATUREVO se afla permanent: CALITATEA, OMUL si MEDIUL.

 

Declaratia de politica referitoare la calitate si mediu.

NATUREVO este prima companie din România care a lansat ideea tehnologiilor flexibile, adaptate pentru condiţiile din fiecare fermă?

https://naturevo.ro/flexitechagro/

NATUREVO a dezvoltat sau selectat din piaţa internaţională un pachet de produse speciale care permit obţinerea de produse agricole fără reziduuri şi de calitate superioară?

https://naturevo.ro/concept-000-reziduuri/

NATUREVO a creat reţete pentru tratamentul seminţelor prin care se reduce cu mai mult de 50% consumul din rezerva seminţelor, se ȋmbunătăţeşte germinarea şi parcurgerea primelor faze de vegetaţie, precum şi rezistenţa la atacurile de boli?

https://naturevo.ro/product-category/produse-speciale/stimulatori/

NATUREVO a lansat pentru prima dată ȋn România necesitatea corectării apei utilizate la tratamentele fitosanitare şi a pus la dispoziţie produsele?

https://naturevo.ro/product/evo-right-5/

NATUREVO

are implementat programul de colectare a ambalajelor de pesticide SCAPA

SCAPA preia gratuit de la utilizatorii produselor de protectia plantelor numai ambalajele provenite de la companiile din industrie și asigură preluarea cantităților mai mari de 30 mc direct de la ferme.

Ambalajele primare din plastic și metal vor fi decontaminate prin tripla clătire, uscate și separate de capace, iar ambalajele secundare de hârtie și carton vor fi curățate și compactate.

Conform OUG referitoare la comercializarea PPP (OUG 41/22.08.2007), utilizatorii de pesticide au obligația de a efectua tripla clătire a ambalajelor imediat după utilizarea produsului și de a returna aceste ambalaje la furnizorii produselor.

Reprezentanții SCAPA vor emite documente justificative pentru preluarea deșeurilor nepericuloase, clasificate de către generatori cu codul 15.01.01 pentru hârtie și carton, 15.01.02 pentru plastic și 15.01.04 pentru metal, conform

HG 856/2002.

CONDIȚII DE PRELUARE:

1. Clătește de 3 ori fiecare ambalaj de plastic golit de conținut;
2. Separa capacul de ambalaj in vederea preluarii
3. Depune ambalajele la centrele de colectare SCAPA

Nerespectarea condițiilor de preluare va duce la neacceptarea ambalajelor.