ISTORIC NATUREVO

1999

Ioan Enoiu înființează compania Naturevo (capital privat, românesc). Viziune: EVOcare, EVOluție, rEVOluție în natură. Compania selectează produse de la marii producători de inputuri și realizează programe flexibile pentru agricultură.

2004

Naturevo lansează conceptul FLEXITECHagro, tehnologii flexibile pentru agricultură.

2009

Începe colaborarea cu producătorul Agchem Africa pentru producerea Rețetelor proprii Naturevo și comercializarea fertilizanților speciali EVO, stimulatori, corectori și adjuvanți.

2011

Cifra de afaceri Naturevo depășește 10 milioane euro. Compania este certificată internațional cu activitatea principală comerț cu inputuri pentru agricultură, cu respectarea principiilor de „Management Integrat al Recoltelor”. Naturevo este certificat ISO pentru sistemul de management al calității conform ISO 9001:2008 și pentru sistemul de management de mediu conform ISO 14001:2004.

2013

Începe colaborarea cu producătorul Compo Expert Gmbh pentru introducerea pe piața din România a îngrășămintelor cu eliberare controlată / lentă.

2016

Cifra de afaceri Naturevo depășește 20 milioane euro. Compania lansează noua identitate vizuală la 1 iulie, marcând astfel o nouă etapă în afaceri. Naturevo lansează CONCEPTUL 0,00 REZIDUURI – soluții tehnologice pentru produse agricole fără reziduuri.

2000

Se pun bazele echipei naționale de vânzări Naturevo. Activitatea de distribuție a produselor din portofoliul companiei către fermieri se desfășoară la nivel național.

2008

Începe colaborarea cu producătorul Altinco Spania pentru comercializarea fertilizanților foliari speciali și a produselor certificate pentru agricultura ecologică, precum și pentru producerea unor stimulatori specifici solicitați de Naturevo.

2010

Naturevo obține certificatul de distribuitor autorizat în România pentru produsele certificate pentru agricultura ecologică, acordat de Organismul de Certificare AustriaBioGarantie. Compania lansează programul NATUREVO ECO, cu soluții pentru agricultura ecologică.

2012

Începe colaborarea cu CICh Năvodari pentru producerea rețetelor proprii Naturevo și distribuirea produselor CICh.

2015

Începe colaborarea cu producătorul Omya International pentru introducerea pe piața din România a îngrășămintelor și amendamentelor pentru ameliorarea solurilor.

2017

Naturevo lansează conceptul EVO CLIMA, tehnologii adaptate schimbărilor climatice, și programul NATUREVO INOVAȚIE, cu soluții tehnologice performante pentru o agricultură durabilă.