Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Controlați toți agenții dăunători cu un singur produs!

Insecticid, fungicid, acaricid – un produs ORO AGRI International, distribuit de NATUREVO.

Dintotdeauna fermierii își doresc să aibă pentru tratamente un produs care să controleze cât mai mulți agenți de dăunare. Agricultorii solicită produse cu toxicitate cât mai redusă, care să nu lase reziduuri în produsele agricole și care să poată fi folosite în tratamente cât mai aproape de recoltare.

 

Consumatorii impun ca în produsele agricole să nu se găsească resturi chimice, produsele să fie lipsite de orice element toxic.

Un răspuns la toate cele de mai sus este oferit de produsul PREV-AM. PREV-AM acționează asupra tuturor insectelor cu exoscheletul moale
(lepidoptere, muște, tripși păduchi, acarieni) pe care îl distruge în timp scurt. Musculița albă precum și alte insecte moi (păduchi, acarieni) sunt foarte
vulnerabile la PREV-AM.

Ca fungicid, PREV-AM pătrunde în hifele miceliene, în sporangiofori și sporii ciupercilor, carora le distrug învelișul. PREV-AM pătrunde în miceliul ciupercilor, le distruge și le expune aerului înconjurător, uscându-le. PREV-AM poate fi utilizat singur, în concentrație de 0,4 – 0,8%, în combinație
cu produse insecticide, fungicide, acaricide convenționale, pentru prevenirea apariției rezistenței, sau în alternanță cu acestea.

 

  • PREV-AM este reactivat de ploaie sau chiar de rouă și acționează și pe țesuturile noi.
  • PREV-AM are remanență scăzută și nu lasă reziduuri în produsele agricole. Este protectiv pentru albine și pentru fauna utilă.
  • PREV-AM este certificat pentru agricultura ecologică. Este un produs pe bază de amestec de ulei natural de portocale presat la rece.
  • PREV-AM are și rol de adjuvant – dispersant, de aceea când tratați cu PREV- AM nu mai utilizați alți adjuvanți, excepție corectorii calității apei.
  • PREV-AM nu are forme de rezistență identificate, fiind un produs ideal pentru managementul rezistenței agenților de dăunare.

 

Zeci de avantaje într-un singur produs: PREV-AM!

Pentru informații suplimentare contactați echipa de consultanță și vânzări pe naturevo.ro.

Distribuie pe: