Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Naturevo lansează provocarea Schimbare pentru ReGeNeRARe

Naturevo este compania care înțelege valoarea pământului și cultivă recunoștința față de ceea ce oferă solul. În centrul preocuparilor companiei se afla permanent: CALITATEA, OMUL și MEDIUL.

 

Naturevo nu este doar un simplu distribuitor de inputuri pentru agricultură. De mai bine de 20 de ani, Naturevo este partenerul tuturor fermierilor pregătiți să accepte noile provocări generate de o climă în continuă schimbare.

 

Încă de la înființare, din 1999, Naturevo a lansat termenul de agricultură inteligentă si s-a preocupat de realizarea/implementarea tehnologiilor flexibile, adaptate pentru condițiile din orice fermă.

 

Compania identifică nevoile fermierilor și le recomandă programe de calitate pentru mărirea rezistenței culturilor, sub marca tehnologiilor FLEXITECHagro pentru agricultură.

 

Naturevo încurajează fermierii să recurgă la practici agricole în acord cu legile naturii, care să garanteze produse finale sigure pentru sănătatea consumatorilor și un nivel ridicat de profitabilitate. Naturevo dezvoltă si selectează din piața internațională produse speciale care permit obținerea de produse agricole de calitate superioară, fără reziduuri.

 

Compania Naturevo deține un portofoliu bogat de produse pentru producția agricolă: îngrășăminte speciale pentru sol, semințe, produse pentru protecția plantelor, fertilizanți foliari, bioregulatori etc.

 

Compania Naturevo oferă valoare adăugată produselor din portofoliu prin asigurarea consultanței de specialitate pentru problemele cu care se precoupată de mediul înconjurator și acest lucru să va reflecta în toate comunicările, dar și în fermele partenerilor noștri.

 

De Ziua Pământului, compania a lansat sloganul ”Schimbare pentru ReGeNeRARe”, însotit de un nou vizual. Odata cu acestea, s-a marcat o nouă etapă în activitatea companiei și se lucrează intens la dezvoltarea unor programe noi, inovative, acordând o importanță din ce în ce mai mare calității produselor pe care le recomandă fermierilor.

 

Toată echipa Naturevo crede cu tărie că în România se poate face o agricultură mai curată, chiar și în contextul unei piețe din ce în ce mai înclinate către a face performanță.

 

În demersul companiei pentru schimbare, un prim pas către ReGeNeRARe constă în refacerea calității solului. În acest sens, produsul Calciprill joacă un rol major. Grija față de sol pentru ferme mai profitabile este rezumatul beneficiilor Calciprill atât pentru solurile acide, cât și pentru solurile cu pH normal. Pentru a menține un nivel ridicat de profitabilitate, este absolut necesar să pornim de la bază, de la sol. Calciprill are nenumărate avantaje pentru culturi, pentru sol, dar si pentru fermieri (avantaje de aplicare). Câteva dintre avantajele Calciprill pentru sol:

 

  • oferă calciu, care are un rol vital pentru microorganismele din sol;
  • îmbunătățește rapid pH-ul solului, corectându-l până la cel mai productiv nivel;
  • creează porozitate în sol printr-o o structură mai bună;
  • crește capacitatea solului de a reține apa;
  • crește capacitatea de schimb cationic a solului;;
  • asigură prezervarea materiei organice din sol;
  • permite dezvoltarea mai rapidă a aparatului radicular;
  • Calciprill este pretabil în agricultura ecologică.

 

Alaturati-vă comunitații Naturevo si contribuiți la o “Schimbare pentru ReGeNeRARe”!

Distribuie pe: