Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Naturevo continuă să își păstreze identitatea și echipa

Compania Naturevo, cu o experienta de 25 de ani, își păstrează identitatea puternic ancorată pe piața din România și va continua să aducă valoare fermierilor și partenerilor săi prin echipa de specialiști, care este recunoscută pentru calitatea recomandărilor, serviciilor, dar mai ales pentru portofoliul de produse pretabil atât pentru agricultura convențională, cât și pentru cea ecologică.

 

  • Identitatea Naturevo rămâne. Naturevo va continua să își mențină numele și valorile care au definit compania de-a lungul anilor. Va păstra aceeași dedicare și implicare pentru o agricultura curată, agricultură ecologică, dar mai ales o agricultură profitabila. Va rămâne un real suport pentru fermierii români.
  • Echipa Naturevo rămâne. Echipa de specialiști rămâne neschimbată și dedicată misiunii noastre, aceea de a identifica corect nevoile fermierilor și a le recomanda soluții de calitate si flexibile sub conceptul FLEXITECHagro®.

 

Membrii echipei Naturevo, cu experiența și expertiza lor, vor continua să fie la dispoziția clienților noștri pentru a oferi consultanță și suport de specialitate.

 

  • Portofoliul de produse Naturevo rămâne: Portofoliul nostru de produse va rămâne integral și va continua să evolueze pentru a răspunde nevoilor agriculturii inteligente. Vom continua să oferim soluții și servicii de cea mai înaltă calitate pentru a sprijini producția agricolă.
  • Alinierea la cerințele grupului. Așa cum este firesc, ne vom alinia la cerințele grupului Alcedo/Sumitomo din care facem parte, asigurându-ne că toate procesele și procedurile sunt în conformitate cu standardele internaționale. Această aliniere nu afectează angajamentul nostru față de clienți și parteneri.

 

În concluzie, dorim să reasigurăm toți partenerii, furnizorii și clienții noștri că Naturevo va continua să fie un pilon de încredere în agricultura românească, menținându-și identitatea, echipa și portofoliul de produse.

De 25 de ani recomandăm practicarea unei agriculturi inteligente și de acum încolo vom fi mai buni, mai profesioniști și mai devotați pentru fermierii parteneri!

 

 

 

Mihaela RADU

Director de Marketing NATUREVO

Distribuie pe: