Programe integrate pentru agricultura

Tehnologii adaptate schimbărilor climatice

Totalitatea elementelor integrate în realizarea soluțiilor / programelor tehnologice adaptate pentru reducerea sau eliminarea efectelor negative determinate de schimbările climatice, în condițiile realizării unei agriculturi sustenabile: producții mari, de calitate, profitabile, cu asigurarea perenității ecosistemului agricol

 

Citeste mai mult >

Tehnologii flexibile pentru agricultură

Aspectele determinante în elaborarea tehnologiilor sunt specificitatea și diversitatea condițiilor de cultură a plantelor (sol, climă, loc etc.), dinamica factorilor de producție de-a lungul vegetației, potențialul tehnico – economic al fermierilor, evaluarea profitabilității, respectarea principiilor și recomandărilor de bune practici în agricultura durabilă, asigurarea profitabilității culturii și trasabilitatea produsului agricol.

 

Citeste mai mult >

Tehnologii pentru agricultura ecologică

Naturevo este distribuitor autorizat în România de produse pentru agricultura ecologică, certificat de Organismul de Certificare AustriaBioGarantie. Naturevo selectează de la furnizori internaționali produse care sunt pretabile agriculturii ecologice și le recomandă în programele NATUREVO ECO. În acest scop sunt folosite produse de origine naturală, cu viteză mare de degradare în sol, mediu, plantă.

 

Citeste mai mult >

Produse agricole fără reziduuri, pentru o hrană sănătoasă

Obiectivul acestui program este ca în produsele agricole să nu existe reziduuri sau valorile acestora să fie mult sub limitele acceptate prin îmbinarea armonioasă a factorilor de producție.

 

Citeste mai mult >

Soluții performante pentru agricultură durabilă

Activitatea de cercetare și dezvoltare derulată de Naturevo are ca rezultat selectarea și introducerea în programe a produselor care cresc randamentul de utilizare a nutrienţilor, reduc consumurile energetice şi de apă, cresc rezistenţa plantelor la factorii de stres biotic şi abiotic şi cresc randamentul fitosintetic şi de asimilaţie.

 

Citeste mai mult >