Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Termeni și condiții
Politica de Confidențialitate - Naturevo

Politica de Confidențialitate - Naturevo

Această Politica de Confidențialitate descrie modul în care Naturevo colectează, utilizează și protejează datele personale ale utilizatorilor săi. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică pentru a înțelege cum prelucrăm datele dumneavoastră personale.

1. Date Colectate

1.1. Naturevo poate colecta următoarele categorii de date personale ale utilizatorilor:

1.2. Naturevo colectează aceste date pentru a vă oferi serviciile noastre, pentru a procesa tranzacțiile, pentru a vă oferi asistență clienți și pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe website-ul nostru.

2. Utilizarea Datelor Personale

2.1. Naturevo poate utiliza datele personale colectate în următoarele scopuri:

2.2. Naturevo nu va vinde sau distribui datele dumneavoastră personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazurilor în care este necesar pentru furnizarea serviciilor sau pentru a respecta cerințele legale.

3. Securitatea Datelor

Naturevo depune eforturi pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor săi. Utilizăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice pentru a preveni accesul neautorizat la datele dumneavoastră. Cu toate acestea, niciun sistem de securitate nu este impenetrabil, iar Naturevo nu poate garanta securitatea absolută a datelor dumneavoastră.

4. Drepturile Utilizatorilor

4.1. Utilizatorii au dreptul de a accesa, rectifica sau șterge datele personale pe care le-am colectat. De asemenea, puteți solicita restricționarea prelucrării datelor sau puteți obiecta prelucrării în anumite circumstanțe.

4.2. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau nelămuriri cu privire la Politica de Confidențialitate, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe website-ul Naturevo.

5. Modificări ale Politicii de Confidențialitate

Naturevo poate actualiza această Politică de Confidențialitate în mod periodic. Orice modificări vor fi publicate pe website și vor intra în vigoare imediat.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată Naturevo și pentru utilizarea serviciilor noastre. Dacă aveți întrebări sau solicitări legate de datele dumneavoastră personale, vă rugăm să ne contactați.