Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Combinatia perfecta de aminoacizi esentiali pentru culturi

Kerafol – combinatia perfecta de aminoacizi esentiali, potasiu, polipeptide si triptofan stabilizat pentru culturi

                                                   

Din cauza schimbarilor climatice agresive, fermierii se confrunta cu o serie de provocari care influenteaza semnificativ productia si calitatea produselor agricole. In Romania, in primele 3 luni ale anului 2024 s-au inregistrat temperaturi foarte ridicate pentru aceasta perioada, ceea ce supune plantele la un stres major. Pe langa alternantele de temperatura, mai exista si alti factori precum arsurile solare, fitotoxicitati de diferite naturi, procesele oxidative etc.

Pentru a depasi aceste obstacole si pentru a asigura o crestere sanatoasa si productiva a plantelor, agricultorii trebuie sa foloseasca inputuri agricole de calitate superioara pentru imbunatatirea productiei.

O solutie eficienta in programele tehnologice este produsul Kerafol.

 

 

De ce este Kerafol un real ajutor pentru fermieri?

 

  • Este o soluție antistres pentru plante. Activator de formare a celulelor, tesuturilor de crestere, antistres, cicatrizant, Kerafol actioneaza ca un stimulator al cresterii plantelor, favorizand diviziunea celulara si formarea tesuturilor noi. De asemenea, are capacitatea de a proteja plantele impotriva stresului de orice fel si de a accelera procesul de vindecare a tesuturilor.

 

  • Diminueaza efectele de fitotoxicitate: Utilizarea produsului Kerafol contribuie la reducerea efectelor negative ale fitotoxicitatilor asupra plantelor, reducand impactul negativ al acestora asupra cresterii si dezvoltarii plantelor.

 

  • Diminueaza efectul arsurilor solare: Formula speciala a produsului Kerafol ajuta la protejarea plantelor impotriva arsurilor solare, asigurandu-le o dezvoltare buna chiar si in conditii de expunere la radiatii solare intense.

 

  • Mareste randamentul de utilizare a ingrasamintelor: Prin stimularea absorbtiei de nutrienti, produsul mareste eficienta utilizarii ingrasamintelor, ceea ce duce la o crestere semnificativa a productiei si la eficienta economica.

 

  • Diminueaza procesele oxidative: Actiunea antioxidanta ajuta la reducerea acestor procese nedorite din plante, protejandu-le impotriva stresului oxidativ si imbunatatindu-le sanatatea generala.

 

 

Kerafol are o compoziție unică

 

Pe langa un continut echilibrat de aminoacizi total activi, mai contine si urmatoarele:

 

  • Potasiu, cu efecte benefice multiple, printre care amintim cele mai importante roluri ale acestuia: regleaza echilibrul hidric al plantei, echilibreaza absorbtia nutrientilor

 

  • Polipeptide, pentru formarea celulelor si tesuturilor

 

  • Triptofan stabilizat ca precursor al auxinelor esentiale pentru formarea celulelor si tesuturilor

 

 

Avantajele utilizarii Kerafol

 

  • Accelereaza cresterea si dezvoltarea plantelor: Kerafol stimuleaza cresterea si dezvoltarea plantelor in toate etapele lor de dezvoltare, asigurandu-le o dezvoltare armonioasa si rapida.

 

  • Ajuta plantele in depasirea perioadelor de stres: Kerafol ajuta plantele sa depaseasca perioadele de stres cum ar fi radiatiile, inghetul, grindina, fitotoxicitatile, permitandu-le sa isi reia rapid cresterea vegetativa si sa isi revina la starea de vegetatie normala.

 

  • Este compatibil cu alte produse pentru agricultura: Kerafol poate fi amestecat cu fertilizanti foliari, erbicide, fungicide si insecticide, oferind fermierilor flexibilitate si versatilitate in aplicarea tratamentelor fitosanitare, fertilizante si stimulante.

 

  • Reface rapid tesuturile afectate: Produsul asigura refacerea rapida a tesuturilor afectate mecanic sau de alti factori, contribuind la vindecarea rapida a ranilor.

 

  • Cu un cost redus pe hectar, Kerafol rezolva unele dintre cele mai importante probleme ale culturilor. Este atat de versatil incat poate fi aplicat la toate culturile agricole, incepand cu tratamentul semintelor si pana la recoltare.

 

 

Important de retinut

 

Kerafol reprezinta o solutie eficienta si sigura pentru fermierii din Romania, oferindu-le un real ajutor in cresterea si dezvoltarea culturilor. Cu caracteristicile sale unice si avantajele pe care le aduce in practica, Kerafol este un partener de incredere in tratamentele din agricultura, contribuind la obtinerea unor recolte bogate si de calitate superioara.

Prin utilizarea produsului Kerafol, fermierii pot fi siguri ca investesc intr-un produs de calitate, conform celor mai inalte standarde, care le aduc multiple beneficii.

Pentru consultanta de specialitate, apelati la un reprezentant NATUREVO din zona dumneavoastra!

 

 

Ing. Mihaela Radu

Marketing Director NATUREVO

22.04.2024

Distribuie pe: