Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Cum alegem produsele în funcție de nevoile culturilor

Nutriția a fost și va rămâne întotdeauna una dintre cele mai importante verigi în obținerea unor producții ridicate. Cum alegem produsele în funcție de nevoile culturilor?

 

  1. O nutriție echilibrată și un randament superior de utilizare a nutrienților pot fi obținute cu:

 

Este bineștiut faptul că proprietățile fizice și chimice ale solului trebuie să fie în parametri optimi daca ne dorim să avem recolte bogate. Un sol ușor, poros, cu structură, pH neutru, care să permită deblocarea elementelor nutritive pentru plante reprezintă baza pentru creșterea cantității si calității producțiilor.

 

  1. Pentru ameliorarea calității solurilor și utilizarea resurselor nutritive din sol, utilizați:

 

De cele mai multe ori, condițiile sunt nesatisfăcătoare pentru o răsărire uniformă și o dezvoltare puternică a plantelor, iar tratarea semințelor a devenit un proces deosebit de important pentru reușita culturilor.

 

  1. Îmbunătățirea geminației, răsăririi, pornirii în vegetație a plantelor poate fi realizată cu:

 

NATUREVO se preocupă de mulţi ani să gasească formule/soluţii de reducere a pierderilor cauzate de grindină, de inundaţiile temporare ale culturilor, de temperaturile scăzute şi nebulozitate ridicată pe perioade lungi.

 

  1. In scopul refacereii culturilor afectate de factori de mediu nefavorabili și pentru refacerea potențialui productiv, vă punem la dispoziție următoarele produse:

 

Știați cât de mult vă poate îmbunătăți producția un adjuvant de ultima generație? Adjuvanții au câștigat din ce în ce mai multă recunoaștere în randul fermierilor care vor să crească eficiența tratamentelor și vor să fie asigurați în fața unor eventuale probleme calitative.

 

  1. Asigurarea calității protecției plantelor prin corectarea apei din soluția de tratat și asigurarea absorbției produselor în plantă sau la suprafața plantelor se face cu:

 

NATUREVO selectează şi introduce în programe produse care cresc randamentul de utilizare a nutrienţilor, reduc consumurile energetice şi de apă, măresc rezistenţa plantelor la factorii de stres biotic şi abiotic şi cresc randamentul fotosintetic şi de asimilaţie.

 

  1. Iată ce produse puteți utiliza pentru creșterea randamentului de utilizare a nutrienților și eliminarea deficiențelor/carențelor nutritive

 

Pentru îmbunătățirea fertilității plantele au nevoie de elemente pentru cu rol activ în formarea celulelor reproductive, procesul de fotosinteză și dezvoltarea aparatului radicular.

 

  1. Putem crește fertilitatea florilor/spicelor cu:

 

Condițiile de climă dificile au determinat din ce în ce mai mult utilizarea produselor biostimulatoare, care pot echilibra/reechilibra procesele fiziologice în plante. Ce fertilizanti si biostimulatori va protejeaza culturile de seceta si arsita?

 

  1. Creșterea rezistenței la secetă și la arsuri solare se obține cu:

 

O alternativă la produsele chimice utilizate pentru controlul agenților patogeni o reprezintă aplicarea preventivă a produselor obținute prin metode naturale sau cât mai aproape de natural.

 

  1. Creșterea rezistenței la infecții cu agenți patogeni

 

Este mult mai economic pentru fermieri să aleagă produse care nu dăunează mediului înconjurător și, totodată, au efect multi-site asupra plantelor.

 

  1. Produsele cu efecte multiple din portofoliul NATUREVO care și-au dovedit eficiența în atât în culturile de câmp, cît și la cele horticole sunt:
  • PREV-AM (insecticid, fungicid, acaricid)
  • Garex B (efect bactericid, fungicid, repelent)
  • Copfort (efect nutritiv, elicitor, fungicid)

 

Toate produsele din oferta specială NATUREVO corespund în totalitate prevederilor UE pentru o agricultura curată, regenerativă, sustenabilă. Cum alegem produsele în funcție de nevoile culturilor?

 

Pentru consultanță de specialitate, accesati sectiunea CONTACT și apelați cu încredere la specialistul NATUREVO din zona dumneavoastră!

Distribuie pe: