Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Sămânța este ca un diamant care trebuie șlefuit

În mâna unui giuvaiergiu un diamant este șlefuit si capătă strălucire, dar ca sa-l pui în valoare trebuie să ai un suport de catifea pe măsură și, bineînțeles, lumina potrivită. Cu alte cuvinte, degeaba ai un soi sau hibrid extrem de performant dacă nu-i dai ce trebuie pentru a-și exprima potențialul productiv la întreaga valoare. Sămânța nu trebuie doar „aruncată” în pământ și lăsată în voia sortii, aceasta trebuie îngrijită ca un copil.

 

Noi, Naturevo, acordăm o mare importanță valorii semințelor și  am învățat știm sa așezam “catifeaua”, dar si sa punem “lumina” unde trebuie. Noi știm sa punem in valoare ceea ce geneticienii au “slefuit”. Am dovedit de multe ori ca cele mai bune soiuri sau cei mai performanți hibrizi își găsesc exprimarea valorii lor prin programele si tehnologiile recomandate de noi.

NATUREVO se bazează pe cunoaștere și prin asta am reușit să convingem și astfel am devenit parteneri fideli pentru fermierii care au ajuns să ne cunoască. Clienții au încredere în noi, au convingerea că vor primi exact ce le trebuie pentru a fi la rândul lor printre cei mai buni.  Ei stiu să facă performanță alături de noi.

În această primăvară condițiile nu sunt tocmai propice germinării semințelor în perioada optimă. De aceea, Naturevo recomandă folosirea pachetului de stimulare a germinației semințelor în toate situațiile și la toate culturile agricole.

Am creat acest pachet, aplicabil tuturor culturilor si condițiilor din câmp, dar mai ales pentru a răspunde situațiilor dificile de germinare din primăvară sau din toamnă.  De asemenea, această combinație înlătura sau diminuează pe cât posibil influența nedorită a stresului cauzat de secetă, a excesului de umiditate, a temperaturilor scăzute și, în mod deosebit, a amplitudinilor de temperatură extreme, fie zi – noapte, fie sol – aer.

În condițiile acestui an, preocuparea de bază la semănat a fermierilor ar trebui să se îndrepte către STIMULAREA GERMINATIEI SI PREZERVAREA ENERGIEI INTERNE A SEMINTELOR.

 

Acest lucru se poate face prin:

  • asigurarea unei nutriții echilibrate prin utilizarea la bază și apoi în vegetație a îngrășămintelor cu eliberare controlată și/sau treptată (NovaTec®, AirTek, Nexur etc)
  • asigurarea unei răsăriri explozive și uniforme a culturilor folosind PACHETUL NATUREVO DE STIMULARE A GERMINAȚIEI SEMINTELOR + fungicidul si/sau insecticidul omologat.
Ce conține pachetul de stimulare a germinației semințelor pentru culturile de primavara:
  1. Kerafol care este mai mult decât o combinație de aminoacizi și se utilizează în doză de 2L/tona de semințe.
  2. Rootip BASIC – biostimulator radicular de la încolțire/răsărire, până la recoltare. Doza pentru tratamentul semințelor este de 2 L/tonă.
  3. ArgintEVO – produs pe bază de argint coloidal cu efecte multiple de apărare, pe bază de nanotehnologie. Doza recomandată este de 200 ml/tona de semințe.

 

Care sunt avantajele utilizării pachetului de stimulare a germinației?

stimulare germinatie grau

  • Răsărirea mai rapidă și integrală a semințelor în condiții dificile: secetă, umiditate în exces, îngheț, teren greu sau tasat, etc;
  • Prezervarea energiei interne a tinerelor plăntuțe, făcându-le mai rezistente la stres;
  • Plante mai viguroase și mai sănătoase încă din primele faze de vegetație;
  • Protejarea plantei în fazele embrionare și imediat după rasarire împotriva mai multor patogeni din sol;
  • Oferă siguranța unei culturi profitabile chiar daca veți semăna în afara epocii optime;
  • Asigurarea unei densități optime dorite a culturii;
  • Mărirea capacității de înfrățire si a rezistentei la intemperii.

 

Proiectează-ți producții record în acest an, începe cu stimularea germinației! Puteți solicita pachetul completând formularul de comandă aici: https://www.naturevo.ro/solicita-oferta/

Distribuie pe: