Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Cum îmbină Naturevo nevoia consumatorului pentru hrana curată cu dorința fermierului de a obține producții ridicate

Adaptare pentru ReGeNeRARe este înlocuirea conceptului Schimbare pentru Regenerare.

 

Ce ar trebui să schimb în ferma mea pentru a mă alinia la noile cerințe impuse de Uniunea Europeana?– este întrebarea de moment a fermierului român care vrea să rămână profitabil în acest context politic.

 

In incercarea de a fi in pas cu schimbarile cerute de Uniunea Europeana privind reducerea consumului de pesticide cu 50% pana in 2030, fermierul roman se poate simti descumpanit. 

 

In actualul context al agriculturii, Romania nu isi permite sa piarda din numarul fermierilor care fac performanta. Contributia acestui sector este de foarte mare importanta pentru bunastarea populatiei și este clar că agricultura este unul din motoarele economiei si are un mare potential de creștere.

 

In acest sens, dorim sa transmitem un mesaj foarte clar tuturor fermierilor care sunt sau isi doresc sa devina partener NATUREVO: cu o abordare mai deschisa fata de produsele curate si eficiente, se poate pastra si chiar creste nivelul productiilor din Romania.

 

NATUREVO este un partener de mare incredere pentru toti fermierii care isi doresc sa se alinieze cu noile cerinte UE. Experienta noastră de peste 23 de ani pe piata agricola, din care aproximativ 20 ani alocati ideilor atat de promovate astazi: Agricultura Durabila, strategiile Farm to Fork, Green Deal etc, recomanda NATUREVO ca un aliat in tranzitia catre o productie mai curata. Deci, suntem partenerul cu o experienta tehnica vasta, un partener alaturi de care adaptarea la normele impuse de UE poate fi mult mai usoara.

 

La o analiza mai practica, compania a demonstrat impreuna cu fermierii ca se poate practica o agricultura curata si se pot atinge, in acelasi timp, un nivel ridicat de productii.

 

De ce sa alegeti colaborarea cu NATUREVO?

Pe langa portofoliul bogat de produse ecologice, ne putem lauda cu o gama foarte larga de produse care au pusa eticheta “produs curat” deoarece:

  • Sunt prietenoase cu mediul inconjurator si cu operatorul;
  • Nu lasa reziduuri in productie, astfel se obtine o hrana sanatoasa;
  • Sunt de o calitate exceptionala si au efect imediat asupra plantelor;
  • Ingrasamintele de sol nu contin metale grele precum cadmiu, plumb, arseniu s.a. sau conținutul acestora este cu mult sub limita maxima admisa.

 

Pentru a acoperi toate nevoile fermierului intrat in parteneriat cu NATUREVO, compania a pus la punct un portofoliu care acopera cu succes toate verigile tehnologice dintr-o ferma. Si nu oricum. Selectia produselor se realizeaza intotdeauna respectand principiile si valorile dupa care ne ghidam in fiecare zi: obtinerea unor productii ridicate cu produse curate.

 

O prima etapa in stabilirea planului tehnologic este alegerea produselor pentru fertilizarea solurilor. Solul reprezinta baza tuturor culturilor si productiilor, si din acest motiv ne concentram atentia pe calitatea acestor produse pentru ca avem datoria sa protejam aceasta resursa si sa o regeneram. Produsele din portofoliul NATUREVO sunt atent selectionate si verificate, atfel incat sa corespunda cerintelor femierilor: cresterea productiilor, pastrarea calitatii si fertilitatii solurilor, evitarea poluarii mediului inconjurator si a apelor subterane si obtinerea unor alimente sanatoase.

 

Fiind ghidati de aceste cerinte, NATUREVO lanseaza un concept prin care partenerii pot opta pentru produsele care se aliniaza acestor norme si, totodata, au acces la consultanta privind integrarea acestora in programele tehnologice uzuale.

 

Adaptare pentru ReGeNeRare este conceptul care are scopul de a gasi impreuna cu fermierii cele mai potrivite solutii pentru actualele conditii climatice si pentru realizarea unor productii ridicate si curate, in fermele lor. 

 

Un prim pas in planul tehnologic este fertilizarea solului, iar recomandarea specialistilor NATUREVO presupune utilizarea unor produse curate si cu efect de regenerare a solului, cum ar fi: NovaTec® Classic, Calciprill, Best Starter Maximum C+ s.a.

 

Pe langa calitatea produselor care au scopul de a proteja sanatatea mediului inconjurator si a oamenilor, compania NATUREVO are o echipa foarte bine pregatita pentru a oferi cele mai bune sfaturi fermierului. Echipa este instruita pentru a oferi consultanta completa, pe tot cliclul de vegetatie, la orice cultura. 

 

Ne dorim sa conectam fermierii din Romania la agricultura viitorului si sa ii ajutam sa ia cele mai bune decizii pentru fermele lor, sa ia cele mai bune decizii pentru profiturile lor si, nu in ultimul rand, sa aiba mereu in vedere ca generatiile viitoare au nevoie de un sol cat mai fertil.

 

Împreună cu fermierii din România ne Adaptăm la noile norme europene pentru a ReGeNeRA agricultura!

Distribuie pe: