Peste două decenii de
agricultură inteligentă în România.

Plante fără stres – ReGeNeRaRe cu succes

Pe segmentul inputurilor agricole, biostimulatorii încep să câștige o popularitate din ce în ce mai mare și să își găsească necesitatea în majoritatea fermelor care vor să facă performanță. În 2019, piața europeană a biostimulatorilor a depășit pragul de 507 milioane de dolari, potrivit unui studiu realizat de Dunham Trimmer- o companie lider de cercetare piață în domeniu.

Sursa: DunhamTrimmer LLC

 

Rapoartele globale de pe piața biostimulatorilor arată că aceștia se vor bucura de o creștere fulminantă în anii urmatori, în special pe segmentul culturilor de câmp și în mod deosebit la cerealele păioase.

 

NATUREVO, cu o experiență de peste 23 de ani în poziționarea și dezvoltarea produselor inovative pe piața din România, atrage atenția fermierilor către un produs care a răspuns excelent în condițiile de stres deosebit în care s-au aflat culturile în vara anului 2022. 

 

Kerafol este mai mult decat o simplă combinație de aminoacizi. Kerafol este produs care acționează sinergic cu majoritatea produselor de protecție a plantelor, fertilizanți și alți biostimulatori, și conține cei mai importanți aminoacizi pentru plante. Această combinație de substanțe organice, în concentrațiile prezente, este realizată pentru a-i conferi produsului Kerafol o versatilitate de neegalat, poziționându-l pe primele locuri în topul produselor pe bază de aminoacizi.

 

Stresul plantelor este determinat de factori externi cum ar fi: arsurile solare, temperaturile ridicate sau scăzute, umiditatea, înghețul, atacul dăunătorilor, grindina, inundațiile, vânturile puternice si amplitudinile de temperatură extreme. Acești factori au efect negativ asupra metabolismului plantelor, cu impact direct asupra reducerii calități și cantității producției agricole.

 

In conditiile anului 2022, Kerafol a crescut rezistenta plantelor la stres, prelungind cu cel putin 1 săptămâna viabilitatea plantelor. În actualele condiții climatice din țara noastră, aceste zile în plus au căpătat o importanță vitală și, implicit, o valoare economică majoră.

 

De exemplu, arsurile solare sunt un fenomen din ce in ce mai întalnit în agricultură, iar acestea afectează negativ producția agricola.

O aplicare preventivă cu produsul Kerafol, în doză de 1 l/ha va aduce beneficii considerabile fermierului.

 

Momente cheie pentru aplicarea produsului KERAFOL

Dacă ne referim la versatilitatea produsului și luăm în calcul culturile de cereale păioase și rapiță, mentionăm cateva momente cheie de aplicare:

  • la tratamentul de stimulare a germinații semințelor – in doza de 1 l/tona, impreuna cu produsele Rootip Basic si ArgintEVO;
  • in toamna, in cazul in care dorim sa activam cresterea plantelor sau daca exista factori de stres biotic sau abiotic;
  • în primavara, impreuna cu primul tratament pentru o reluare rapida in vegetatie;
  • odată cu tratamentul 3 pentru a preveni efectele negative cauzate de arsurile solare.

 

De asemenea, produsul poate fi aplicat la majoritatea culturilor de camp si horticole, in momentele de stres de orice fel sau pur si simplu atunci cand se doreste activarea cresterii plantelor.

Pentru culturi fara stres, apelati acum reprezentantul NATUREVO si profitati de oferta limitata pentru KERAFOL sau accesati https://www.naturevo.ro/solicita-oferta/ 

 

Ing. Mihaela RADU

Director de Marketing NATUREVO

Distribuie pe: